HTML

Egyperces komment

2010.03.03. 20:48 :: vvv999

A többségében katolikus hívők lakta Fülöp-szigeteken a Katolikus Érseki Konferencia az óvszerreklámok betiltására szólította fel szerdán a kormányzatot. Állításuk szerint ugyanis a kondom nem véd meg az AIDS betegséget okozó HIV vírustól - annak ellenére, hogy az ázsiai ország egészségügyi szervezetei, és a nemzetközi orvosi közvélemény egyöntetűen kiáll az óvszerek védekező hatása mellett.

 

Gratulálok, felnőtt felelős egyházi vezetőhöz méltó, megfontolt magatartás.

Az a baj, hogy ezek a kinyilatkoztatások - mindamellett hogy feneketlen kút sötétségű elméktől jönnek - éppen olyan demagóg kijelentések mint az, hogy ha Istennek nem lenne kifejezett óhaja a koton használata, akkor nem is teremtette volna meg a feltalálásának lehetőségét sem.

Mindamellett van még egy rossz hírem kedves érsek urak, koton nélkul a HIV vírus ugyanúgy terjed az egyházon belül, a nagyvonalú természetességgel tagadott homoszexuális kapcsolatokon keresztül...

Forrás

Szólj hozzá!

Címkék: vallás komment news

A bejegyzés trackback címe:

https://vvv999.blog.hu/api/trackback/id/tr831806860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása