HTML

Farewell és comin'out

2009.04.20. 21:35 :: vvv999

Egyik kedvenc oldalamon megjelent egy rövid post, mely szerint az rtz6 group befejezi a xvid release készítést, mert már unják hogy a SeedL group rendszeresen lenyúlja a munkáikat. Ez a nyúlfarknyi post aztán (deja vu) most már több mint 200 kommentet szült.

Meglepő módon azonban nem a SeedL-guardok álltak neki megvédeni kedvenc csapatukat, hanem maguk a relanzátor-istenkék szálltak le kommentelni. Tették ezt hogy is mondjam... A maguk egyedi stílusában. Egy kis ízelítő:

De mikor ojan dologal vadolnak hogy loptuk… ahh ez mar kamu! Es az egeszet azer csinalya mer irigy hogy valaki tudott jobat gyartani nala… hat ehez mar vastag bor kell az ember pofikajara…

A nagy budos helyzet az hoigy kutyafingotok sincs csak lebeg a pofatok, mer a szel lengeti!

 sztem ha nem ertetek hozza jobb ha lapos a kepetek, mint az asztfalt…

A másik amiért a minőségi dolgot írtam azért volt mert tudtam hogy a kis kényes hülye pofátokat ezzel a beszólással fogom tudni a legjobban beverni…remélem jó éjszakátok lesz miatta és tényleg szerintem ti figyeljetek már oda mekkora ökörségeket írkáltok, azt se tudjátok mi mennyi hány hol csak RTZ csicskásai vagytok és pörögtök itt mint állat…én be is fejeztem veletek a kommunikációt mert sajnos még nem vagytok azon a szinten hogy ezt megtegyem veletek…off cső és ígérhatjük mégtöbb SeedL releas fog érkezni mert erre vágyik a nép na csöcs..na ez remélem mégjobban betesz:D

Mit ne mondjak, padlón voltam emelkedett stílusuktól és a csodálatos cizelláltan megfogalmazott mélyenszántó mondanivalójuktól. Bevallom, először még arra gondoltam, hogy valaki a nevükben szórakozik, de sajnos nem... Valójában majdnem szórakoztató volt, de inkább fájdalmas... No persze a hatás nem maradt el, a nagyarcú relanzátorokat rövid úton bannolták az Ncore-ról. Erre mit ír a túlművelt:

Miért bannolták a csapatot? Mert RTZ6 leápolta a vezetőséget:D nem azért mert csalás történt, de valaki bizonyítsa már be azt a nagy csalást amit elkövettünk????

Függetlenül attól, hogy igaza volt-e, vagy sem... Nem folytatom tovább, a kedvenceim a 7,31,39,55,66,100 hozzászólások... Néhányan próbálták megmagyarázni a nagyarcúaknak, hogy hol a gond velük, de minek... A tinik nem fogadják meg a tanácsokat, és mindig indulatból cselekszenek. Majd miután azt mondta egyikük:

mi nem vagyunk elveszett kis izék, sőt ha jön egy új release team nem fogjuk beadni a kulcsot mint rtz tette

rá egy napra már:

Mi is távozunk a SeeDL csapattal mert elég volt!

Szor.Austin.Powers.Ofelsege.Titkolt.Ugynoke.1997.FAREWELL.DVDRip.XviD.AC3.5.1.Hun.Eng-SeeDL

Na, ebben speciel egyetértünk. Belőletek, önjelölt relanzátorokból tényleg elég volt. Azért elég nagyot fordult egy nap alatt a világ, ugye? A nagy ívű repülésnek menetrendszerű pofáraesés lett a vége, mint az ilyenkor lenni szokott.

Több hibát is elkövettek a SeedL relanzátor group tagjai. Nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy többször is elkövették a letölt-átnevez-újrararol metódust, illetve szakmai hiányosságaikat a legújabb next-next-next-finish típusú programok használatával ellensúlyozták. No meg úgy néz ki, az irtózatosan nagy mellénnyel és arccal kivágták a biztosítékot a konkurrenciájuk körében. Ráadásul a munkáik nem  csak azért készültek, hogy a "gyökerek örüljenek", hanem hogy a házi seed szerver park folyamatos user ellátása megoldott legyen, magyarul legyen egy kis zsé. De ez már az én rosszhiszeműségem, ők meg mehetnek új domaint regelni.

Maradjunk annyiban, hogy releaselni csak gondosan, szépen, eredetiből, a magunk kedvére és a közönség szórakoztatására illik, kellő tisztelettel a többi jó dolgos munkásember iránt. Amiért a SeedL relanzátornak minősül, az a stílusuk... Minden értelemben. Egy értelmes release group a fent említett cikket még véletlenül sem kommentelte volna. Sok szó esett már a hazai scene válságáról, az ilyen esetek alapján teljes joggal. De előbb-utóbb csak elválik a búza az ocsútól.

Szólj hozzá!

Címkék: p2p torrent gondolatok negatív relanzátor

A bejegyzés trackback címe:

https://vvv999.blog.hu/api/trackback/id/tr951076765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása