HTML

Gigatorrents - szakadás?

2009.05.11. 22:12 :: vvv999

Ma úgy hozta a sors, hogy a kedvenc oldalam vezető staffjában lévő ellentétek feloldahatatlanná váltak. Ezért a tulajdonosok fele a lemondás mellett döntött.

Egyrészt kár... A Gigatorrents az old school jeles és korrekt képviselője, a mára megmaradt néhány korrekt torrentoldal egyike. Az oldal vezetését a felhasználók tisztelete és becsülete jellemezte, és ez kölcsönös volt. Az oldalra bárki tölthet bármit, ezért a szemléletmódért lehet szeretni és persze támadni is, de vitathatatlanul népszerű és egyedi tracker. Hogy ez így marad? Még kérdéses, én bízom a tulajdonosok értelmes párbeszédében.

Másrészt... Minden ami valaminek a vége, az valami új kezdete is. Miután olyanok váltak ki Gigatorrentsből, akik az eddigi stílust nagyrészben meghatározták, kialakították, biztosak lehetünk benne, hogy nem fognak a továbbiakban tétlenül otthon ülni. A kivált staff nagy valószínűséggel újraindul, és ennek azért szerintem örülhetünk. Nem egy instant tracker fog születni, hanem a régi és korrekt old school újabb képviselőjével lehetünk talán gazdagabbak.

Részemről - hajrá cobbler!

Szólj hozzá!

Címkék: p2p torrent news old school

A bejegyzés trackback címe:

https://vvv999.blog.hu/api/trackback/id/tr591116021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása