HTML

R.I.P. DarkSide!

2009.04.21. 22:15 :: vvv999

Úgy látszik, ez egy ilyen hét. Jönnek a farewellek sorban. Most nem release groupok köszönnek el, hanem az utóbbi évek egyik legjelentősebb és legstabilabb torrentoldala, a DarkSide. A staff egy szép hosszú farewellben/nekrológban köszön el, érdemes elolvasni, páran most megkönnyezik, az biztos.

Nem vagyok túl régen tagja az oldalnak, mert azon az időszakon már pár éve túl vagyok, hogy regeljek mindenhová, de mivel olyanok is dícsérték, akiknek azért adok a véleményére, ezért kértem accot Captainbobtól.

Mondhatnám, hogy az oldal egy üdítő színfolt a mostanság eluralkodó igénytelenségben, ha ez nem jönne ki furán... A trackert rendkívül összeszedett és egységes feketés-szürkés dizájn jellemzi, bár az ilyen színösszeállítás nem a kedvencem, de ez azért tetszett. Természetesen az oldalnak megvoltak a release csapatai, akik most szintén elköszöntek.

A távozás fő okai tulajdonképpen a netcigányoknak, a fostrackereknek és relanzátoraiknak köszönhető igénytelenség és alapértelmezetté vált hit'n'run. Sajnos igazuk van, és sajnos megértem a döntést. Egy idő után az emberből elfogy a lelkesedés, ha azt látja hogy magasból leszarják az elveivel és hitével együtt.

Sokan elmondják már most is, milyen kár értük, mekkora veszteség ez a magyar torrentes közösségnek. Persze azok is, akiket már vagy háromszor is kirúgtak hit'n'run-ért az oldalról. Ez van, ezt érdemeljük. Köszönjük meg a Staffnak ezt a végső figyelmeztetést.

Szólj hozzá!

Címkék: p2p torrent gondolatok old school

A bejegyzés trackback címe:

https://vvv999.blog.hu/api/trackback/id/tr31078939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása