HTML

Az igazság fájhat

2009.03.08. 10:20 :: vvv999

A napokban egyik kedvenc blogomon egy bejegyzés jelent meg, ami egy "nagynevű" (értsd: magát nagyra tartó) torrent oldallal kapcsolatban nem épp hízelgő észrevételeket tett. Na, ez a tény az oldal tulajainál kivágta a biztosítékot, és körpm-ben meginvitálták a usereiket, hogy véleményezzék a bejegyzést (értsd: védjétek meg az oldalt). Rekordszámú hozzászólás történt, nem volt egyszerű átolvasni, mindenesetre jól szórakoztam a (l)usereken... Bár jobban belegondolva, inkább fájdalmas volt.

Csak a rend kedvéért: a Fikablog azért van, hogy a p2p világban előforduló visszásságokra felhívja a figyelmet. Ezzel lehet egyetérteni, vagy sem, de a Nemzeti Színház sem tetszik mindenkinek. Az érintett torrentoldal (szándékosan nem reklámozom) pedig "valahogy hozzájutott" az ominózus frontendhez, és használja. Igazándiból ezzel sem lenne gond, csak be kellett volna ismerni, nem pedig a blogra uszítani a usereket. Nos, némelyik postoló IQ-ja a 100-at sem érte el, de legalább volt bennük indulat és helyesírási hiba bőven.

A gond mindössze annyi, hogy a tényt a guardok támadásként értékelték. Meg kellene tanulni olvasni gyerekek.

Szólj hozzá!

Címkék: torrent

A bejegyzés trackback címe:

https://vvv999.blog.hu/api/trackback/id/tr391017728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása