HTML

Mondd, te kit választanál?

2009.06.02. 22:34 :: vvv999

Júnus 7.-e az Európai Parlamenti Választások napja. Csak röviden és tömören, a hazai parlamenti pártok kommunikációja ezzel kapcsolatban mereven a belpolitikára szorítkozik. Gratulálok az összes demagóg kampánymenedzsernek, ezért a "hogyan szólítsunk meg szavazókat" ötletért, tényleg, már csak ez kellett.

A Fidesz a nagyszerű "ELÉG!" szlogennel indul, roppant tömör, és lényegretörő. Tényleg elég, belőletek is.

A Maszop a stílustalan nyugalmas semmit tolja a képünkbe, majd pedig az autó balra el. A betűsílus-keveréses retro-performansz logóiktól pedig a hideg ráz.

A Madöf az igazmondó szakértő juhászok és a szép juhászné egyvelegét nyomja, bár ötlettelen, de legalább nem csak a belpolitikával nyomulnak.

Van az az izé... törpe minoritás, a magukat szabadnak nevező, de a bűvös 200.001 szám fogságában vergődve kampányolók, ehhh, menjetek már...

A harmadik erő, azon kívül hogy ök a Jobbik, meg magyar, meg nemzeti... Hehe, akkor mit akartok a zúnióba', he? Ja, a konzekvens szadesz-plakát crackelés (pedofil) az elején még vicces volt.

Ez a lehetmás... Tényleg lehetne más, de ezek annyira bezöldültek, hogy holnaptól mindenkinek personal-windmill-t fognak osztogatni.

Akkor most mit csináljak, maradjak otthon? Hát nem, megyek szavazni, mert "mindegyiknek egyenként a kurva anyja" (Belga). Itt olvastam a protest-módszerről, valami ilyet fogok elkövetni. De hogy témánál maradjak, rajzolok egy kört versenyen kívül a Piratpartiet-nek, és abba ikszelek.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: politika gondolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://vvv999.blog.hu/api/trackback/id/tr221160301

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az én kampányom 2009.06.03. 19:07:04

Na naaa! :DEbben a pillanatban ugrott be egy plakátragasztó szimpatizánsunk az irodába, hogy megmutassa:Már érkezett is egy kiegészítés a sztorihoz:EON! A kommentekbe lehet képet beszúrni? : ) Az alábbit akartam hozzáfűzni...: ) "No, ez érdekes : )…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása