HTML

Mindenki szakértő... Én is!

2009.03.06. 10:27 :: vvv999

Csak memory. Jövő héten egy euró 320 Ft lesz, mindenki újabb mélypontról fog beszélni. De tévednek...

Ma volt King Victor "évértékelő" performansza... Ha már program nincs a Münchausen-félén kívül (csökkentsünk adót és minden oké), akkor értékeljen, nem? Sok újat nem hallottunk, gyurcsánymonnyon le, kormányváltás megoldja a gazdasági gondokat, stb... unalmas, lejárt lemez.

Reformszövetség javaslatai persze a fideszeseknek vállalhatatlanok, mint ahogy az impotens cuciknak is. Há' még a végén be kellene vallani, hogy kevés a zsé, oszt' ki kéne rúgni pár embert a sleppből. Ehelyett a permanens töketlenkedés/csodavárás állapotában leledzenek, gratulálok.
 

Válságban a magyar gazdaság, ez manapság divatos téma. Innen üzenem, a magyar gazdaság köszöni szépen, jól van. Az élősködők, meg az állami újraelosztás... Nos igen, ott vannak gondok. 

Szólj hozzá!

Címkék: politika gazdaság

A bejegyzés trackback címe:

https://vvv999.blog.hu/api/trackback/id/tr861017619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása