HTML

Március 15 - Kósa version

2009.03.15. 12:05 :: vvv999

Az előbb itt megbökte a szemem a szenzációhajhász cím. Hmmm. Azért röviden kommentálnám.

"Tanulnunk kell a hibákból, és forradalmat kell csinálni" - mondta a város fideszes polgármestere, hozzátéve, nem fegyverrel akar senki az alkotmányos rend ellen fellépni.

Ühüm, ja. A forradalom az olyan, ja. Pláne, ha egy politikus mondja.

 

A rend, a tisztesség, a becsület forradalmát kell újra kivívni, mert erkölcsi, morális megújulás nélkül nincs más Magyarország.

Na, örülök, hogy eljutottunk már eddig a felismerésig.

Ahhoz, hogy Magyarország újra a szolidaritás földje legyen, újrakezdésre, új kormányra van szükség - mondta Kósa Lajos Debrecenben.

Nahát, ezt nem is tudtam... A kormányváltás nem csak a forintárfolyamot gyógyítja, hanem az adókat is csökkenti és munkahelyeket teremt. Vááóó, most meg már a becsület forradalmát is megvívja...

 

Lúzer... Kedves Lajos, először talán próbálj meg a saját portád kisepregetni mielőtt tanácsokat osztogatsz. Egy dologban egyetértünk: Magyarországnak új kormány kell. De olyan, amelyik még nem volt, mert a többi már bizonyított. Ezért tartunk ma itt.

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://vvv999.blog.hu/api/trackback/id/tr941017800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása