HTML

Március 15 -rendezvények

2009.03.15. 18:43 :: vvv999

 

Már amennyire rendezvényeknek lehet nevezni ezeket a hőzöngéseket. Lássuk. 

King Viktor a Várban visszakövetelte 7 éve elveszett országát.

A Fidesz elnöke azt mondta, hogy az elmúlt hét év nem a rendszerváltás r észe, hanem értelmetlen próbálkozás volt arra, hogy visszaforgassák az idő kerekét. Szerinte ezzel semmi mást nem lehetett elérni, mint tönkretenni milliók életét, munkáját. (népszava)

Micsoda nagyszerű észrevétel... azért remélem tud még tükörbe nézni...

A szocialistákat rendkívül keményen bíráló ünnepi beszédet mondott Orbán Viktor Fidesz-elnök, aki ezúttal ugyan nem beszélt előre hozott választásról, de kijelentette, hogy ez volt az utolsó március 15. a "sorsfordító változás" előtt. (origo)

Mert miért is? Milyen sors fog jövőre befordulni nekünk? Majd eldönti nekünk, a nagy nemzetmentő jövőbelátó? Áhhh, unalmas...

 

Gyurcsány szerencsére semmi emlékezeteset nem tett ezen a napon. Már ennek is örülhetünk. A reggeli zászlófelvonás, és a Kossuth-díjak kiosztása is lezajlott botrány nélkül. Hihetetlen, de már az is jó hír, hogy nincs hír....

 

A nyíltszíni megemlékezések is rendben mentek, eddig mindössze 15-20 embert állítottak elő. Köszönhetően a általában impotens rendőrség kivételesen megfelelő felkészültségének. Természetesen a vármegyések és az árpádsávosok minden kormányrendezvényen elveiknek megfelelően megjelentek, és hangoskodással próbálták több-kevesebb sikerrel megzavarni a mulatságot. Sosem bírtam az ilyen taplókat megérteni, azért elzarándokolni valahová, hogy "jól beszóljak annak a köcsögnek", nos ez inkább szánalmas mint bátor tett.

 

A legszomorúbb az, hogy még az átkosban büszkén viseltem a kokárdát, ma már ki sem tűzöm. Nem azért mert már nem vagyok magyar... hanem mert már politikai értékmérő lett. Elvették tőlem ezt az ünnepet, szarjanak sünt a hőzöngők. Ráadásul mostanság a "nemzeti" ünnepeknek állandó velejárója a "gyurcsánytakarodj" típusú rendbontás, kedélyes tüntető-rendőr kergetőzés kíséretében.

 

Gratulálok kedves nemzetem az ünnepedhez...

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://vvv999.blog.hu/api/trackback/id/tr361017813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása