HTML

Csökkentsék mindenki más fizetését!

2009.04.10. 20:43 :: vvv999

Nahhh, ezek nem nyugszanak, már megint felmérgesítettek. Azt mondja az egyik állat, hogy csökkentsék az állami vállalatok vezetőinek a fizetését, amit a másik állat még meg is kontráz. Hogy is van ez? Máséval a csalánt kedves uraim?

Azt mondják ezek, hogy ott azoknak sok a pénzük. Biztos még nem hallották a mondást a szemről és a szálka-gerenda ellentétről. Csak közlöm, hogy az érintett vezetők pénze nem a múlt héten lett ilyen sok, hanem évek óta ennyi. Ezeket a csávókat állítólag a "versenyszférából" kellett átcsábítani, mert már nem találtak olyan hozzáértő marhát aki elvezetgette volna azt a néhány csődtömeget. Hogy így volt-e vagy sem, nem tudom de ez talán mindegy. De az biztos, hogy a pénzüket a pártok káderei szavazták meg az it és fb üléseken.

A szomorú az, hogy mélyen tisztelt honatyáink és honanyáink csak most kezdtek el hőzöngeni. Mert hol voltak akkor, mikor az újságok a pereket elindították? Megmondom én: akkor még abban reménykedtek, nem derül ki. Mert mennyiből állt volna betelefonálni a vagyonkezelőhöz, hogy "Józsi ne köcsögöskedjetek már, adjátok ki amit ezek a firkászok kérnek, mert az úgy járja." Ugye semmibe. De szerintem be is telefonáltak, hogy még véletlenül se adják ki...

Közben meg aljasul és gusztustalanul folyik a választópolgár hülyének nézése. Azt azért ne felejtsük, hogy azok ugatnak és mutogatnak most másokra, akik mind a mai napig nem hajlandóak tételesen elszámolni költségtérítéseiket, hiába gyűlt össze ennek érdekében majd 600.000 aláírás. Ugye milyen jól jön ez most nekik? Addig sem az ő pénzükkel foglalkozik a birka nép. Bár azért a helyükben azért néha néznék egy kis közvéleménykutatást is...

Szólj hozzá!

Címkék: politika negatív

A bejegyzés trackback címe:

https://vvv999.blog.hu/api/trackback/id/tr101058489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása