HTML

Mutasd csak az ujjad!

2009.05.26. 20:15 :: vvv999

Megmondom ki vagy. De addig is állj hátrébb!

Június 28-a után az útleveleknek tartalmaznia kell - másodlagos biometrikus adatként - a tulajdonos ujjlenyomatát.

Köszönjük, ó Nagy Testvér, hogy végre eljött ez is. Köszönjük kedves EU, hogy sikerült ismét követni az okos és paranoiás amcsikat a kormányzati Big Brother rendszerek kiépítésében! Köszönjük, hogy kollektívan bűnözőnek néznek mindenkit!

Itt a 21 században a magukat felvilágosult nemzetnek nevezők vezetői a demokrácia jegyében és égisze alatt - mindent tudni akarnak alattvalóikról állampolgáraikról az ő biztonságuk érdekében.

Köszönöm, tényleg. Jobb ötletetek nem volt a biometrikus azonosítással foglalkozó haverok cégeinek a kisegítésére? Ki nem szarja le mit csinálnak a hülye amcsik? Muszáj mindig őket majmolni? Vagy mi is majd kitelepítünk, ha valamelyik utasszállító elvéti 50 méterrel a magasságot? Tényleg kell ez az idióta paranoia és az ezzel járó fenyegetettség-érzés növelése?

Arról nem is beszélve, hogy teljesen felesleges az egész. A "felragasztható" ujjlenyomat nem csak a James Bond típusú filmekben létezik. Aki tényleg készül valamire, annak lesz (vagy van?) hamis ujjlenyomata, azt garantálom. Akkor mire jó ez az egész?

Kedves állampolgár, mi itt a nagy kormányzati intézményekben gondoskodunk a biztonságodról, jövődről, neked nem kell már gondolkodnod sem, azt is megtesszük helyetted. Egy feladatod maradt csak, a lehetö legtöbb adó befizetése, hogy fenntarthasd a jól kiépített lenyúlási szisztémánkat államunkat amelyik vigyáz rád.

Beee, beee, birka... Aki még siet, hozzájuthat az ujjlenyomat nélküli változathoz.

2 komment

Címkék: politika gondolatok negatív

A bejegyzés trackback címe:

https://vvv999.blog.hu/api/trackback/id/tr371145439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JonC 2009.05.28. 21:42:47

jajj de jó, tényleg jönni fognak a bőr alá ültetett chipek, és társaik? alig várom, komolyan, legalább egy durvább estémet vissza tudok majd trackelni, hogy merre jártam részegen :)
a viccet félretéve: a jövő tényleg az idióta amerikai paranoiáé... amióta berepült a két gép a tornyokba nagyon megingott a sebezhetetlenségükbe vetett hitük, kicsit visszavettek abból a nagy pofájukból. köszönjük a brüsszeli diplofaszoknak, hogy minket is engednek megbillogozni, ha esetleg mozdulni akarunk valamerre a világban! :S

vvv999 2009.05.28. 22:39:56

Billog, ez jó.
Ráadásul ezt is úgy fogják nekünk eladni, hogy ez mennyire jó neked, micsoda távlatokat nyit, nem kell többé a szülőknek aggódni, meg milyen cool, stb...
süti beállítások módosítása