HTML

Rugalmas ügyintézés

2009.04.18. 21:31 :: vvv999

Nap mind nap kapok spamet, azt azért nem állítom, hogy nem zavar. Van akit nem, de hát ugye vannak mazochisták. Mondjuk akit nem zavar a spam, annak javaslom dolgozzon egy nap egy kisebb vagy közepes cég központi telefonügyeletén, kipróbálhatja a verbális spam ("az ügyvezető urat keressük üzleti ügyben") kigyomlálását... De ez megint más téma...

Spam ügyben SJ mester elveit próbálom követni, szűrni és ha lehet tenni ellene. Persze korántsem űzöm a vadat olyan vehemensen mint kellene, de sajnálom, úgy látszik még vannak gyengeségeim.

Nemrégiben már másodjára ütötte meg a szemem a "Subject: automatikus valasz/autoreply ()" tárggyal álcázott "Szia! Kérlek, szavazz a motoromra." tartalmú freemailes spam. Nosza, akkor egy forward a szolgáltatónak, intézkedjenek. Egészen meglepődtem, mikor két nap múltán reagáltak, majd pedig 4 levélváltással és két héttel később:

A megadott postafiókot kitiltottuk, mivel nem Ön volt az egyetlen felhasználónk, aki észlelte a problémát.

Váááóóó! Azért ez már tempó, mi? Nem kellett volna kicsivel hamarabb? Vagy túl sokat várok egy "ingyenes" szolgáltatótól? Egyáltalán, ennek ilyennek kéne lennie? Ja értem, örüljek hogy egyáltalán szóba álltak velem.

Ettől függetlenül, remélem a kedves spammelő édesanyukája csuklott rendesen. Nem érdekel, hogy tényleg nyerni akart-e az agyonpingált motorral, vagy csak egy költséghatékony oldalreklámozó gerillamarketing érintettje vagyok. Morálisan nem tudom elfogadni egyiket sem. Az küldjön nekem levelet, akinek megadtam az emai címem. Ha meg spammel, akkor adja hozzá a nevét is. Ja hogy azt már nem, ugye? Na, akkor felejtsd el mások címeit is.

Szólj hozzá!

Címkék: spam gondolatok negatív

A bejegyzés trackback címe:

https://vvv999.blog.hu/api/trackback/id/tr401073297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása