HTML

POF, wtf?

2009.04.02. 21:35 :: vvv999

Ma úgy elsőre fel sem tűnt, hogy a pof.hu-ra seedelt torrentem kipirosodott. Igazából nem értem rá vele foglalkozni, sűrű napom volt ma is. Mikor végre hazaértem a feed már hozta  a hírt az asváról. Gyors login, hát tényleg...

Kedves mindenki. A hatóság felszólítására a mai napon minden torrent törölve lett. Mivel konkrétan nem nevezték meg, hogy mi az ami jogsértő, és illegális, kénytelen voltam idő és kapacitás hiányában vizsgálat nélkül minden eddig feltöltött torrentet törölni.

Az oldal bezárását nem kérték, illetőleg most a szervert sem foglalták le. Megkérlek benneteket, hogy a továbbiakban is, csak és kizárólag legális, jogtiszta dolgokat cseréljetek egymás közt, mert ha ez nem így lesz, addig fognak házkutatásokat és lefoglalásokat foganatosítani ellenem, amíg nem zárom be az oldalt véglegesen.

Fontos megjegyezni, hogy az oldalra történő belépés, és az oldal használata nem illegális. A rendőrség kérésének azért is tettem eleget, mert sem anyagilag, sem idegileg nem tudom már feldolgozni az oldal működtetésével járó finoman szólva kellemetlen következményeket, ráadásul ezek a kellemetlenségek mostmár a családomat is elérték, akikben végképp nem akarok riadalmat kelteni. Ha lesz további közölni valóm, ki fogom ide írni. A felhasználóknak nincs mitől tartani, az oldalt nyugodtan lehet használni a szabályok betartásával.

Erősen elgondolkoztam a dolgon, úgy sejtem stageline most kap néhány levelet, majd egyszer kapunk pontosabb képet is. A POF egyike a legrégibb oldalaknak, egykori szárnyalását kerékbe törte a lefoglalása. A régi fényét (köszönhetően többek közt a tucattrackereknek is) azóta sem sikerült visszanyernie, pedig a staff munkája és stageline kitartó egyedi fejlesztései jóval több elismerést édemelnek. Sok munkával egy egyedi arculatú és hangulatú trackert sikerült összehozni, amelyik most úgy tűnik a logóban ülő szárnyaszegett angyalra fog hasonlítani.

 

Mert azért valljuk be, torrentek nélkül nem fog menni. Nagyon kevés speciális oldal létezik/létezhet, ahol csak jogilag teljesen tiszta és támadhatatlan anyagok vannak. Az oldalon a szokottnál jóval többen jelentek meg mindjárt, és várták/várják a csodát. Gondolom azt, hogy valaki bejelenti az egész csak rossz vicc volt, és elvonultak a viharfelhők. A rámenősebbek természetesen tovább tolták fel a cuccost, de ezeket nem engedélyezik és törlik. Stageline lement a térképről, és ez nem biztos hogy véletlen. Meglehet azért nem kommunikál, mert lehallgatják/monitorozzák még a 230V-os hálózatot is most nála. Ez persze alaptalan és rosszindulatú feltételezés tőlem a hatóságok munkáját illetően, mert ugye a mi országunkban az ilyen eljárás elképzelhetetlen.

Aztán most hogyan tovább? Több megoldás is létezhet, a legkézenfekvőbbnek a tracker kölföldre költöztetése és külföldi domain(ek) használata tűnhet. De ez sem teljesen macera mentes dolog, és kérdés mennyi ereje, idegzete van még ehhez a tulajnak. A tracker átadása az pedig szerintem szóba sem jöhet. Kár lenne ezért az oldalért, mert jeles képviselője a modern world kategóriának, de érdekes módon ez csak ilyen negatív hírek olvasatakor jut eszünkbe.

Abban bízom, hogy stageline-nak lesz ismét ereje és idegzete felvállalni az oldal működtetését. De valljuk meg, ennek most ebben a pillanatban nem sok esélyt adhatunk.

1 komment

Címkék: torrent modern world

A bejegyzés trackback címe:

https://vvv999.blog.hu/api/trackback/id/tr101042701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lollerke 2012.12.20. 13:36:02

stageline.blogspot.hu
süti beállítások módosítása